Màrqueting olfactiu

màrqueting olfactiu

Avui en dia, una bona imatge corporativa és fonamental per generar bones sensacions als teus clients. Moltes empreses s’enfoquen unicament en mantenir tot net i endreçat. Les olors i fragàncies que hi ha a les àrees de treball són molt rellevants, ja que ningú li agrada estar en ambients amb males olors. Però no es tracta només de fer que el teu negoci faci bona olor, podem generar emocions i sensacions relacionades amb les aromes i fragàncies.

El màrqueting olfactiu pot marcar una gran diferència respecte a la competència, la teva oficina pot tenir tota mena d’aromes. Olor de lavanda? Xocolata? A cafè? Qualsevol olor que puguis imaginar, nosaltres el tenim!

1. Que vols transmetres?

Expliqui'ns la seva història i el missatge que voleu transmetre quan els clients entrin per la porta. Els nostres professionals crearan una aroma única que representi la seva empresa.

2. Escull el difusor

Quan hagi triat la seva fragància, només li queda decidir com fer-la servir. Al nostre catàleg d'articles, hi ha tota classe de difusors que s'adapten a les vostres necessitats.

3. Sempre amb tu

A més, per donar-te el millor servei possible, els nostres professionals poden controlar l'encesa i la intensitat de l'aroma de cada difusor a través d'internet.