Sobre nosaltres

Marcosfs és una empresa que forma part d’un grup empresarial amb més de 30 anys operant al sector, a MFS ens preocupem d’ajudar a la transformació de les empreses mitjançant la tecnologia que ens ajuda a controlar i gestionar els recursos de les empreses. Aquest conglomerat d’empreses està format per; Unitat Química un fabricant i distribuïdor de productes de neteja i complements, MClean; una bugaderia professional d’alta qualitat i Marcosfs; un servei de neteja professional.

Sobre nosaltres, les idees que van impulsar la creació de MFS i que avui dia continuen dibuixant el seu futur són:

Planificar i gestionar

Eines amb profundes capacitats especialitzades al sector per planificar i gestionar les necessitats de cada client.

Integració

Integrem els nostres sistemes dissenyats per simplificar la feina a les seves instal·lacions, reduint els riscos aliens als seus treballadors.

Auditoria

Establim un protocol d’actuació a través de les nostres auditories i formacions que permeten familiaritzar els nostres processos i productes de forma fàcil i eficaç.

Adaptació

Alta capacitat d’adaptar-se a les diferents necessitats dels sectors i de configurar un projecte a mida segons els estats canviants dels nostres clients.

Estudi

Analitzem tots els processos que s’executen i fem un estudi per solucionar les deficiències.

Especialistes

Gràcies a la nostra especialització en al sector, podem fer una ràpida implantació dels nostres productes, protocols i processos els quals són actualitzats periòdicament segons la normativa.

Els nostres clients