Sectors on treballem

L’alta capacitat d’adaptació del nostre equip, ens ha permès ampliar el servei de neteja que oferim a tota classe de clients. Per això, els sectors on treballem van des d’empreses més tradicionals, la restauració i indústria alimentària, els centres educatius i esportius.

sobre nosaltres

Empreses

La neteja en les empreses mereix una un tractament especial, ja que un ambient amb brutícia i pols pot dificultar el bon funcionament de màquines o instal·lacions de precisió. A més, la manca d’higiene en l’àmbit laboral pot generar situacions que afavoreixin la propagació de microorganismes, afectant negativament a la salut dels treballadors.

Alimentació i restauració

La neteja alimentària és un servei de vital importància per a empreses especialitzades en la producció i elaboració d’aliments. Per això, requereix un servei de neteja molt exigent i que garanteixi una qualitat i seguretat en totes les fases.

sectors on treballem
nen-pintant

Centres educatius i residencies

En aquests centres, la neteja és una feina bàsica i fonamental pel bon funcionament d’escoles, acadèmies o centres de dia. Per això, aquesta tasca l’ha de realitzar un equip de professionals especialitzat i amb experiència. Ja que en aquests espais, és necessari tenir espais nets i segurs.

Centres esportius

Mantenir net una zona esportiva neta és essencial com qualsevol altre apartat del centre esportiu o gimnàs. És una tasca constant i requereix moltes hores per poder obtenir un bon resultat. Per això, és imprescindible tenir un equip qualificat en neteja de centres esportius i altres espais sensibles on la higiene és un aspecte fonamental.

raqueta-padel